KELEBEK KEBAB

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1773 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kelebek Kebab. Meer weten? Ontdek meer

18 jun 2024 om 20:06 Aardige bezorger eten was lekker en op tijd en hij heeft me netjes van te voren opgebeld dat hij binnen 10 min bij mij was super ik ga er zeker vaker bestellen
11 jun 2024 om 22:00 Heel lekker!
10 jun 2024 om 22:14 Zit je al uur te wachten op de bezorger komt hi niet, bel je het restaurant op krijg je te horen wij hebben je bestelling geannuleerd. Heb maar een bezorger dat had hij ook eerder kunnen laten weten. Dit is eens en ook nooit meer dat ik daar bestel
21 mei 2024 om 20:18 Slecht, arrogante bezorger!! Roept om twaalf uur ‘s nachts vanuit de straat dat ik maar naar de straat moet komen ipv hij naar de deur komt. Meneer wilde graag in z’n auto blijven zitten. En nog zeggen “naar de deur brengen is niet verplicht”
14 mei 2024 om 3:15 Meer als 2 uur moeten wachten voor bezorging. Bezorger gevraagd waarom het zolang duurden maar geen antwoord want hij had het druk… ik snap dat het druk kan zijn maar laat dan iets weten… helaas de laatste keer dat ik hier bestel
13 mei 2024 om 19:04 Lekkerste kapsalons en pizza’s!!!
12 mei 2024 om 0:28 Echte toppers, ik bestel altijd kapsalons die zijn echt niet normaal.
10 mei 2024 om 19:31 Heel lekker